Untitled
11 nov 2011
Zwangerschapsverlof!

Vandaag is het dan zover: de laatste werkdag voor het verlof zit erop! Het is achteraf nog best snel gegaan, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er nu wel aan toe ben om het wat rustiger aan te gaan doen. Je hoort mij absoluut niet klagen, want over het algemeen verloopt de zwangerschap - op wat kleine kwaaltjes na - bijzonder goed, maar met een gewichtstoename van al zo'n 20 kg en een dikke buik die bij steeds meer dingen in de weg zit, wordt het langzaamaan toch wel zwaarder.
Woensdag zijn we bij de verloskundige geweest en ons kleintje is nog niet ingedaald. Dat is niet erg, dat kan ook nog bij de bevalling, maar als hij bij de 38 weken nog niet is ingedaald, moet er gekeken gaan worden of er een medische oorzaak is. Dinsdag krijgen we de 36-weken-echo, misschien dat hij dan wel is ingedaald???
Nou maar hopen dat ons kleintje het nog zo'n 4 weken uithoudt, voordat hij besluit dat het zijn verjaardag is en hij buiten wil komen spelen. Dat is voor ons kleintje natuurlijk het beste en dan heb ik nog even tijd om het werk los te laten en kunnen we de laatste dingetjes op orde brengen voordat we dan toch echt papa en mama zijn!
Heel spannend nu het zo dichtbij komt; wanneer ons kleintje komt, hoe de bevalling zal verlopen; hoe ons kleintje eruit ziet, hoe het voelt om papa en mama te zijn!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Kim schreef
25 nov 2011
 
Hoi Mark en Marieke,
Hoe was het bij de laatste controle? Is stippeltje inmiddels ingedaald? (en hoef je dus niet meer in het gangpad van de AH te gaan liggen als daar de vliezen breken...;-))
Groetjes!
 
 
Kim schreef
20 nov 2011
 
Hoi Mark en Marieke,

Was gezellig gisterenavond! Ben ik alleen alsnog vergeten de paracetamol mee te geven. Zat in mijn jaszak, had ik het laatste moment thuis nog gepakt en niet meer in de doos gestopt. Zucht. Ik kan het nog steeds op de zwangerschap gooien...negen maanden zwanger, negen maanden ontzwangeren.
Groetjes!
 
 
Tante Maartje schreef
16 nov 2011
 
Dag lieve Stippeltje,

Nog eventjes en dan mogen we je komen bewonderen. Fijn dat je mama nu niet meer hoeft te werken en lekker uit kan rusten voor de bevalling. Geniet nog maar eventjes van je all-inclusive en tot gauw. Je nichtje Eline kan niet wachten tot je er bent, eindelijk een speelmaatje!
 
 
opa en oma Van Aerle schreef
15 nov 2011
 
Hallo lief klein Stippeltje,

Fijn dat je mama niet meer hoeft te werken voordat jij geboren wordt. Nog 4 weekjes en dan mag je fijn buiten komen spelen. Maar eerst nog wat groeien. Wij kijken heel erg uit naar je komst.
Groetjes en een knuffel van
opa en oma Van Aerle
 
 
Google Analytics Alternative